Perfecto voor bedrijven

Perfecto kan uw bedrijf of (zorg)instelling op verschillende manieren ontzorgen.

Op zoek naar een betrouwbare allround klusjesman voor uw kantoorpand? Of komt u tijdelijk handen tekort en kunt u niet direct aan technisch personeel komen met twee rechterhanden dat expertise heeft op vele gebied plus secuur en zelfstandig werkt?  Dan is Perfecto dé oplossing voor u.

Perfecto kan u zowel binnen als buiten uw bedrijf van dienst zijn. Met een servicegerichte, technische dienstverlening ben ik u altijd graag van dienst. Mijn inzet is onuitputtelijk, ben dienstbaar, vriendelijk en bezit vakmanschap van de hoogste plank. Ik ben in het bezit van een Vol VCA certificaat. Ook kan ik u helpen met allerlei problemen die tijdelijk extra aandacht verdienen. Problemen  oplossen zowel op technisch en zakelijk gebied zijn voor mij een uitdaging. Vaak kom ik bij bedrijven en zie ik dat het efficiënter en makkelijker kan.  Ik help u graag hiermee.

Meedenken om het arbeidsproces binnen uw bedrijf te bevorderen/perfectioneren om een beter en hoger rendement te krijgen, is voor mij een uitdaging.

Kortom: wanneer uw bedrijf/instelling hulp nodig heeft bij bepaalde werkzaamheden, dan bent u bij Perfecto aan het juiste adres. Indien er storingen/schades, noodsituaties of problemen zijn in het weekend, die meteen hersteld dienen te worden, is één telefoontje genoeg en staat Perfecto voor u klaar.

Neem gerust contact met mij op. Onder het genot van een kopje koffie komen we wellicht tot een prettige samenwerking. En wanneer u eenmaal heeft samengewerkt met Perfecto, is een afspraak voor een volgende klus een logische stap. Daar ben ik van overtuigd!